Επιστροφές-Αλλαγές

Δυνατότητες ακύρωσης παραγγελίας

Ο πελάτης δύναται να ασκήσει το δικαίωμά του να επιστρέψει κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασε μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών και να ζητήσει  επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος. Το διάστημα των 14 ημερών ξεκινάει από το χρονικό σημείο απόκτησης του προϊόντος.

Για να ασκήσετε του δικαίωμα επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στα 2310 522 031, 6979973853, Δευτέρα έως Παρασκευή & ώρες 9.00 π.μ.-16.00 μ.μ. ή στο e-mail: info@touchdenim.gr.

 

Παρακάτω αριθμούνται οι περιπτώσεις στις οποίες είναι δυνατόν να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας:

(1) Πριν την αποστολή του δέματος

Η ακύρωση μπορεί να γίνει:

(α) με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@touchdenim.gr

(β) με τηλεφωνική επικοινωνία στο customer service στα 2310 522 031, 6979973853, Δευτέρα έως Παρασκευή & ώρες 9.00 π.μ.-16.00 μ.μ., χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση.

 

(2) Ύστερα από την παραλαβή του δέματος

Ο πελάτης δύναται να ασκήσει το δικαίωμά του για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας χωρίς αντικατάσταση με άλλο προϊόν και λαμβάνοντας πίσω τα χρήματά του. Εδώ θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής, για να ελεγχτεί το εμπρόθεσμο. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προϊόντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε ο πελάτης, δηλαδή με τη συσκευασία τους και με όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Το touchdenim.gr  ΔΕΝ παραλαμβάνει:

(α) προϊόντα τα οποία φέρουν λεκέδες, φθορές, εκδορές και γενικά όταν η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα προϊόντα δίνουν την εικόνα πως αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί.

(β) Όσον αφορά προϊόντα όπως μαγιό και εσώρουχα, πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, δηλαδή τα είδη αυτά θα πρέπει να τα δοκιμάζει ο πελάτης πάνω από τα εσώρουχα και να μην έχει αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα ασφάλειας υγιεινής.

Να σημειώσουμε ότι για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος από το κατάστημα.

Για την επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημά μας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Επικοινωνήστε:

(α) με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@touchdenim.gr

(β) με τηλεφωνική επικοινωνία στο customer service στα 2310 522 031, 6979973853, Δευτέρα έως Παρασκευή & ώρες 9.00 π.μ.-16.00 μ.μ..

Εμείς θα ενημερώσουμε το τοπικό κατάστημα της ΕΛΤΑ courier της περιοχής σας με την οποία συνεργαζόμαστε και θα διευθετήσουμε την επιστροφή του δέματος από σας.

*Τα μεταφορικά επιστροφής είναι 8€

*Δεν θα γίνονται δέκτες  οι επιστροφές με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς εκτός της συνεργαζόμενης.

 

(3) Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Σε περιπτώσεις όπου με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του touchdenim.gr πουλήθηκαν:

(α) ελαττωματικά προϊόντα

(β) έγινε λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή κλπ. τότε το touchdenim.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αναγκαίο να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, οπότε θα χρειαστεί να αποστείλει ο πελάτης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@touchdenim.gr φωτογραφίες του προϊόντος έτσι ώστε το κατάστημα να ελέγξει την κατάστασή του. Η κάθε περίπτωση θα εξετάζεται και θα σας ενημερώνουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση επιστροφής, τα χρήματα καταθέτονται σε λογαριασμό που μας υποδεικνύει ο πελάτης.

 

(4) Επιστροφή για αντικατάσταση

Ο πελάτης δύναται να ασκήσει το δικαίωμά του για αντικατάσταση προϊόντος  μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Το διάστημα των 14 ημερών ξεκινάει από το χρονικό σημείο απόκτησης του προϊόντος από τον πελάτη και η ημερομηνία πιστοποιείται από την υπογραφή στο δελτίο παραλαβής.

Εάν θέλετε να αποστείλετε στο κατάστημά μας οποιοδήποτε προϊόν προς αντικατάσταση πρέπει να επικοινωνήσετε με το customer service στα 2310 522 031, 6979973853, Δευτέρα έως Παρασκευή & ώρες 9.00 π.μ.-16.00 μ.μ. ή στο κατάστημα 2331 027645, ημέρες και ώρες καταστημάτων, ή με email στο info@touchdenim.gr.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγοραστής δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και ευθύνη θα επιστρέψει το προϊόν στο κατάστημά μας, το οποίο έχει παραλάβει μέσω των Courier με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή του καταστήματος μας).

*Τα μεταφορικά αλλαγής είναι 8€

*Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται βάσει των τρεχουσών τιμών των προϊόντων.