Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Υπηρεσίας Ταχυμεταφοράς. (ΕΛΤΑ Courier).

Όταν καταχωρείται η παραγγελία, γίνεται προετοιμασία του δέματος και η αποστολή πραγματοποιείται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά ημέρες και ώρες καταστημάτων. Στην περίπτωση που παραγγείλετε μετά τις ώρες αυτές, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας (1-6 εργάσιμες ημέρες) υπολογίζεται από τη στιγμή πραγματοποίησης της αποστολής. Οι αναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.

Οι χρόνοι αποστολής κατά περιπτώσεις μπορεί να διαφοροποιούνται λόγω περιστάσεων που βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας, για παράδειγμα από έλεγχο πιστωτικών καρτών ή εξουσιοδότηση πληρωμής, την περιοχή παράδοσης ή και άλλες έκτακτες συνθήκες.

Για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε περιστάσεις που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας, το κατάστημά μας δεν φέρει ευθύνη. Για παράδειγμα, δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που μπορεί να οφείλονται σε περιπτώσεις όπως καθυστερήσεις τελωνείων, καθυστερήσεις σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που έχουν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση παράδοσης των προϊόντων κ.ά.

Για κάθε περίπτωση που η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει, το κατάστημά μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που έχετε δώσει κατά την παραγγελία, ώστε να σας ενημερώσει σχετικά.

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 65 ευρώ. Όλες οι παραγγελίες άνω των 65 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν.

 

Αντικαταβολή

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με αντικαταβολή χρεώνονται επιπλέον 3 ευρώ για το κόστος της υπηρεσίας.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας από το κατάστημα μας, που βρίσκεται στη Τσαλδάρη 30 & Μητροφάνους, Τ.Κ. 59100, Βέροια. Την παραγγελία σας μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, ημέρες και ώρες εργασίας καταστημάτων.

 

Μη παραλαβή

Σε περίπτωση αδικαιολόγητης μη παραλαβής από τον πελάτη, το προϊόν επιστρέφεται απευθείας και χρεώνεται ο πελάτης τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Επίσης αν η μη παραλαβή οφείλεται σε λανθασμένη διεύθυνση εκ μέρους του πελάτη, θα επιβαρύνεται αυτός για την νέα αποστολή στην σωστή διεύθυνση. Αν οφείλεται σε λάθος της εταιρίας courier, θα επιβαρύνεται αυτή με την νέα αποστολή.